Varaston vuokraaminen on helppoa

Vakuutusyhtiön hyväksymä varasto on oiva tapa säilyttää tarpeettomia tavaroita turvallisesti ja luotettavasti. Lisätietoa vuokraamisesta saat alla olevista ohjeista.

Millaisen varaston tarvitset?

Mieti ensin, millainen varasto olisi paras sen hetkiseen tarpeeseesi. Käytä apunasi tekemäämme tilan tarve-taulukkoa. Tutustu myös ohjeisiimme turvallisuudesta ja vakuuttamisesta.

Miten tavoitat meidät?

Soita numeroon 040 415 3310, täytä varaustiedustelu tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@suomenvarastot.fi. Saat meiltä nopeasti kirjallisen tarjouksen. Toimistomme pyrkii palvelemaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tästä syystä voit esittää toiveen esittelyn ajankohdasta varaustiedustelussa. Palvelemme mielellämme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Miten vuokraaminen tapahtuu?

Ihan ensimmäiseksi muistathan tutustua vuokraehtoihimme.

Jos haluat vuokrata varaston tutustumisen yhteydessä, ota mukaan henkilötodistus. Tarkistamme aina luottotiedot sopimuksen teon yhteydessä. Rahaa et tarvitse - yleensä lähetämme laskun jälkikäteen, mutta voit halutessasi maksaa ensimmäisen kuukauden vuokran debit- tai credit-kortilla sopimuksen teon yhteydessä. Emme peri vuokratakuuta pienvaraston vuokraamisesta. Ainoa kulu vuokran lisäksi on kulunvalvontakortin pantti.

Jos kuulut yhteisöjen kautta etuja saavaan kohderyhmään, ota mukaan voimassaoleva henkilökortti, jolla voit sen osoittaa.

Mitä tapahtuu vuokrasopimuksen alettua?

Kun vuokrasopimus on allekirjoitettu, saat varaston käyttöösi. Kulunvalvontakortilla pääset varastotiloihin klo 5 - 24 joka päivä. Jos sinulla ei ole riippulukkoa, saat meiltä hyvän ja edullisen lukon.

Meillä on käytössämme nokkakärryjä, lavavaunuja, kuljettimia ja haarukkavaunuja. Näillä siirrät tavarasi näppärästi tavarahissiin ja varastohuoneeseesi. Asiakkaiden käytössä on myös siistit saniteetti- ja suihkutilat.

Entä jos varasto onkin vääränkokoinen?

Varastoa täyttäessä voit huomata, että vuokraamasi varasto osoittautuukin liian pieneksi tai suhteettoman suureksi. Tämän johdosta osoitamme mahdollisuuksien mukaan kaksi vaihtoehtoista varastoa joihin tavarat voi siirtää. Tasaamme laskun puoleen tai toiseen jälkikäteen.

Minkä pituinen vuokrasopimus on?

Voit tehdä vuokrasopimuksen juuri sille ajalle kuin tarvitset varastoa, et ole sidottu kalenterikuukausiin. Jos teet määräaikaisen vuokrasopimuksen ja huomaat, että vuokra-aikaa täytyy pidentää, riittää kun ilmoitat meille uuden päivämäärän. Me huolehdimme lopusta.

Yhteystiedot

Suomen Varastot

Valimotie 4

00380 Helsinki

Puh. 040 415 3310

info@suomenvarastot.fi


Tiedustelut ma-su klo 9-21.Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan, myös illat ja viikonloput.

laatikko