Laadukkaat asiakasedut - jopa muuttoauto

Monipuoliset asiakasedut ovat keinomme kiittää asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä.

Yhteistyökumppanimme

Etsimme lisää kumppaneita samanhenkisistä yrityksistä, joissa asiakas on etusijalla ja asioiminen mutkatonta. Kannattaa käydä tarkistamassa asiakasedut aika ajoin!

Gitex Oy
Pakujen vuokrahinnat hiertävät? Gitex Oy:lla on pääkaupunkiseudun edullisimmat pakettiautojen vuokrahinnat. Suomen Varastot -asiakkaana saat niistäkin hinnoista 5 % lisäalennuksen. Voit sopia pakun luovutuksen ja palauttamisen Suomen Varastot -pysäköintipaikalle ilman ylimääräisiä kuluja! Myös toimituspalvelu muualle. Gitex Oy:lta saat myös muuttomiehet ja muuttosiivouksen, sekä pysyvää siivousapua tarpeen mukaan!
 

Teboil Ruskeasuo
Haluaisitko ajaa itse, mutta kalusto puuttuu? Ruskeasuon Teboil vuokraa asiakkaillemme pakun tai peräkärryn 10 % alennuksella.
 
Kuljetusliike Jukka Romu Ky
Kun tarvitset järeämpää kalustoa muuttoihin, Kuljetusliike Jukka Romu Ky järjestää sinulle muuttoauton ja kuljettajan. Tarvittaessa voit vuokrata noutolavan turhien tavaroiden hävittämistä varten. Asiakkaamme saavat esimerkiksi näistä palveluista 10 % alennuksen.

Eurobiker
Kun käyt meillä, piipahda myös naapuritalossa! Eurobiker on moottori-pyöräilijän varustepaikka - tuhansia takkeja, housuja ja kypäriä varastossa! Pienvarastoasiakkaamme saavat tuotteista 15 % alennuksen.

Etuja yrityksille ja yhteisöille

Tarvitseeko yrityksesi, asiakkaasi tai henkilökuntasi ajoittain varastotilaa? Ota meihin yhteyttä niin sovitaan yhteistyöstä.

Tällä hetkellä meillä on etuohjelma seuraaville ryhmille:

  • Fennia-konsernin työntekijät
  • Nokia Networks:n työntekijät
  • Fat Sound Factoryn jäsenet lähiomaisineen

Yhteystiedot

Suomen Varastot
Valimotie 4
00380, Helsinki
Puh. 040 415 3310
info@suomenvarastot.fi

Tiedustelut ma-su klo 9-21.
Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan, myös illat ja viikonloput.